• Fresh
Siliconen gezicht tillen riem slapen facelift masker massage afslanken gezicht shaper ontspanning facial afslanken dunne mask bandage

Siliconen gezicht tillen riem slapen facelift masker massage afslanken gezicht shaper ontspanning facial afslanken dunne mask bandage

Rating 
€ 9.81

Bedrag
In voorraad

Ons $ 76.77/stuk Ons 4,00 dollar/pair Ons $ 13.99/stuk Ons 10,00 dollar/lot Ons $ 10.77/stuk Ons $ 25.90/stuk14,80 dollar ons/stuk Ons € 15,99/lot    Siliconen gezicht tillen riem slapende gezicht- lift masker gezicht massage afslanken shaper vermagering gezicht masker ontspanning dunne bandage Het is een grote gezicht vormgeven riem zweten zonder veel tijdens het sporten. Het is comfortabel en veilig te gebruiken.Ouder, begon te ontspannen van de spieren! Dubbele kin begon te verschijnen!
Besteden veel geld te kopen aanscherping crème heeft geen invloed!
3d dunne oppervlak kan worden aangedraaid riem je kin wang ontspanning van de spieren en het verbeteren van de vorm van het oppervlak!
Je kunt dragen het overal, in het huis, in de badkamer en ga zo maar door.
Materiaal : siliconen
Kleur : roze
Gewicht : 70g
Grootte : gratis grootte
Elk met behulp van de tijd : 10-15 minuten
  Inhoud van de verpakking :
     1 stuks* siliconen gezicht- lift band    Wijze van gebruik : Zet je haar achterkant van de behuizing beïnvloedt themask en voorhoofd van het contact. Thuis als recreatief gebruik, de bestplease na een bad of wassen gezicht bekladden na een goede water na gebruik.  Het dragen van een masker orde is : De eerste masker dekking in het gezicht, tonen thenasal. Dan is volgens de instructies van het beeld laten zien orde : a- neckalignment, met de meest geschikte zeef is goed. B-his hoofd weer op deachterkant van de knop. C- eindelijk oor achterpoten gesp.  Houd er rekening mee : Aarzel dan niet slapen wakker gebruiken itimmediately! Gelieve niet te gebruiken in het bad!Kunt u aanpassen van de dichtheid van, niet justfor effect en aanpassen van de dichtheid van te strak! 

Meer gegevens

Aritkeltype:
Massage & Ontspanning
Modelnummer:
AZD3
Materiaal:
silicone
Toepassing:
Face
Name:
Elastic face slim mask
Type:
face-lift bandage
Function:
Skin Care tools device belt Shape And Lift
Feature:
Reduce Double Chin Face Mask
Feature2:
Flexible face shaping belt
Advantage:
Reduce wrinkles, prevent aging, rapid change round to oval faces
Note:
Wear it and take off 20~40 minutes
Package included:
1Pcs * Silicone face-lift band
Material:
super nylon 85%,elastic resin 15%,special natural rubber

Keuze van de client